Biomania

Cea mai mare gama de produse Bio


Magazinul oferă o gama variata de produse alimentare bio, cuprinzand produse de baza, lactate, paste si sosuri, fructe si legume conservate, biscuiti, cereale, dulciuri, nectaruri de fructe, bauturi pe baza de cereale, produse pentru copii, produse fara gluten, produse gourmet, legume si verdeturi bio proaspete.

Ofertă foarte bogata in produse bio fara gluten, iar o mare parte din furnizorii sunt producatori de prestigiu din domeniul bio. Toate produsele sunt de calitate superioara, au certificari de conformitate bio internationale care garanteaza calitatea bio, iar societatea are certificare pentru activitatile de import si comercializare pentru produse bio, in conformitate cu legislatia romaneasca.

Produsele biomania.ro comandate vor fi livrate prin curierat, intr-un ambalaj special conceput ce va mentine calitatea acestora pe durata transportului.

Vizitati magazinul: Biomania

Informații Magazin

Sisteme de plată

Ramburs
Ordin de plata

Sisteme livrare

Curier propriu
Companie curierat

Alte informații despre magazinul Biomania

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site este de 24 - 48 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 09:30 – 19:00, de luni pana vineri. Exceptie fac acele comenzi ce contin produse proaspete si care depind de stocurile si de frecventa de aprovizionare a furnizorilor nostri. Transportul este gratuit atat in Bucuresti cat si in tara ptr comenzile care depasesc valoarea de 200 RON.

Principalele categorii de produse comercializate de magazinul Biomania sunt de la marci renumite cum sunt .

Magazin adăugat în categoria: Alimentare
La data: 17 aprilie 2011
Vizitatori: 0

În ultimele 30 zile, nu au fost remarcate abateri de la codul de bune practici de către magazinul Biomania.

Prezentul catalog magazine nu are nicio responsabilitate ptr produsele comercializate de BIO MANIA SRL prin magazinul Biomania sau de acuratețea informațiilor furnizate.
Daca sunteți multumit (sau nu) de calitatea produselor și/sau a serviciilor oferite de magazinul online Biomania, vă rugăm să postați impresiile dvs in formularul de mai jos.

Impresiile vizitatorilor

Comentarii și sugestii
  caractere ramase

Cod securitate

captchaIntroduceți caracterele din imagine.
Click pe imagine ptr regenerare.

Date contact magazin Biomania

Magazinul Biomania este operat de BIO MANIA SRL
Adresa: Bucuresti, Splaiul Unirii Nr. 96, Sector 4
La adresa indicata se afla Sediu social
Numar telefon:Stiri si articole din alimentare