Verighete la moda in 2011

Bijuterii

Aproape fiecare cultura din lume are obiceiul de a face schimb de inele cu ocazia casatoriei. De-a lungul secolelor, gusturile si tendintele in ceea ce privesc verighetele s-au schimbat treptat. O data cu descoperirea unor noi metale si dezvoltarea industriala, inelele s-au dezvoltat si ele; acum avem la dispozitie o gama mai variata decat oricand. Pentru a va ajuta sa alegeti inelele care vi se potrivesc, luati in seama sfaturile de mai jos cu referire la tendintele din 2011.

Ca si pana acum, in 2011 vor fi la mare cautare inelele cu diamante montate in platina. Desi este mai scumpa decat celelalte metale, platina isi pastreaza luciul mai mult timp si are o durabilitate mai ridicata. Inelele barbatesti cu montura de platina vor fi decorate, cel mai probabil, cu linii drepte si forme triunghiulare si vor avea o muchie interioara mai putin rotunjita. La randul lor, femeile vor prefera inelele subtiri de platina, decorate si ele cu grupari de diamante. Cele mai populare inele de dama vor fi acelea decorate cu un sir continuu de diamante mici, cele incrustate cu un singur diamant de dimensiuni mari inconjurat de cateva diamante mai mici si, in final, cele incrustate cu un singur diamant in forma ovala sau de tip cushion.

O alta tendinta de mentionat ar fi cea catre verighetele sculptate cu un anumit model. In ultimii cativa ani, aceste inele au castigat popularitate datorita varietatii si versatilitatii lor. Variand de la inele decorate cu linii drepte pana la modele de tip celtic, acestea sunt ideale pentru cuplurile care vor sa iasa din comun si sa evite achizita de pietre pretioase precum diamantele.  

Cu toate acestea, verighetele simple, fara piatra, nu vor fi nici ele demodate. Un inel simplu atrage atentia asupra metalului in sine si are un aspect aparte. In plus, aceste inele sunt mai usor de personalizat astfel incat sa vi se potriveasca dumneavoastra ca cuplu.

Pentru mai multe informatii despre Verighete la moda in 2011, informatii inrudite sau din domeniul bijuterii, vă recomandam să vizitați magazinele inscrise in categoria Bijuterii