Dell-Outlet

DELL Refurbished


Importator si distribuitor laptopuri si calculatoare DELL refurbished si second hand. Comercializam intrega gama de produse DELL din stoc sau la comanda.
Suntem Certificati “Dell Registered Partner “ si “Microsoft Registered Refurbisher” ceea ce ne obliga sa mentinem un nivel ridicat de calitate pentru o satisfactie deplina a clientilor.
Toate produsele de pe acest site [ calculatoare si laptopuri second hand, noi sau refurbished ] se livreaza cu garantie de minim 12 luni. Comenzile se transmit ONLINE iar livrarea se va face prin curier rapid in maxim 48 ore. Preturile afisate includ TVA 24% si timbru verde ( unde este cazul ) dar nu includ contravaloarea transportului. Plata se poate face prin transfer bancar cu OP in contul nostru mentionat in factura proforma sau ramburs la curier.
Incepand cu 24 August 2012, la cerere oferim posibilitatea deschiderii coletelor in prezenta curierului pentru a inspecta vizual produsele primite.
Garantie de retur 10 zile. In termen de 10 zile de la data facturii ai dreptul sa returnezi produsul fara intrebari suplimentare, fara invocarea vreunui motiv. Ai la dispozitie aceasta perioada sa testezi produsul si daca decizi din orice motiv ca doresti un alt produs similar sau mai bun, tot ce trebuie sa faci este sa returnezi produsul si sa alegi un altul.

Vizitati magazinul: Dell-Outlet

Informații Magazin

Sisteme de plată

Numerar la sediu
Ramburs
Mandat postal
Ordin de plata

Sisteme livrare

Colet postal
Companie curierat

Alte informații despre magazinul Dell-Outlet

Principalele categorii de produse comercializate de magazinul Dell-Outlet sunt calculatoare, laptop de la marci renumite cum sunt DELL.

Magazin adăugat în categoria: Calculatoare
La data: 27 noiembrie 2012
Vizitatori: 0

În ultimele 30 zile, nu au fost remarcate abateri de la codul de bune practici de către magazinul Dell-Outlet.

Prezentul catalog magazine nu are nicio responsabilitate ptr produsele comercializate de II Hrib Aurelian Ady prin magazinul Dell-Outlet sau de acuratețea informațiilor furnizate.
Daca sunteți multumit (sau nu) de calitatea produselor și/sau a serviciilor oferite de magazinul online Dell-Outlet, vă rugăm să postați impresiile dvs in formularul de mai jos.

Impresiile vizitatorilor

Comentarii și sugestii
  • Listing comments submission is disabled by adminstrator.

Date contact magazin Dell-Outlet

Magazinul Dell-Outlet este operat de II Hrib Aurelian Ady
Adresa: , Nespecificata,
La adresa indicata se afla
Numar telefon: 0755560825

Date insuficiente ptr localizarea pe harta


Stiri si articole din calculatoare