Orchidea Blu

Sanatatea se mentine si prin alegerea atenta a produselor cosmetice


Magazin online cu cosmetice bio si naturale pentru toata familia pentru ingrijirea tenului, corpului si parului, produse de machiaj mineral si suplimente alimentare bio (suc de noni bio, spirulina bio). Va oferim cosmetice bio pe baza de aloe vera, cosmetice bio cu acid hialuronic, uleiuri si unturi vegetale bio (ulei de argan, ulei de rosa mosqueta, ulei de jojoba, ulei de migdale, unt de shea pur nerafinat), cosmetice bio cu lapte de magarita certificate de Nature &Progres, sapunuri bio, produse de machiaj mineral din Anglia (fond de ten mineral, farduri minerale, pensule pentru aplicarea pudrelor minerale), produse solare naturale pe baza de ulei de imortele bio, produse pentru igiena intima cu extract de grapefruit, paste de dinti bio fara fluor pentru copii si adulti, cosmetice naturale pe baza de bergamota, suc de noni bio pur imbuteliat in sticla, spirulina bio si naturale, suc de aloe vera, etc.

Vizitati magazinul: Orchidea Blu

Informații Magazin

Sisteme de plată

Numerar la sediu
Ramburs
Mandat postal
Ordin de plata

Sisteme livrare

Magazin / showroom
Colet postal
Companie curierat

Alte informații despre magazinul Orchidea Blu

Principalele categorii de produse comercializate de magazinul Orchidea Blu sunt de la marci renumite cum sunt Bioearth, Cosmo Naturel, Barefaced Beauty.

Magazin adăugat în categoria: Cosmetice
La data: 19 octombrie 2011
Vizitatori: 0

În ultimele 30 zile, nu au fost remarcate abateri de la codul de bune practici de către magazinul Orchidea Blu.

Prezentul catalog magazine nu are nicio responsabilitate ptr produsele comercializate de Sc Orchidea Blu Eurotrade srl prin magazinul Orchidea Blu sau de acuratețea informațiilor furnizate.
Daca sunteți multumit (sau nu) de calitatea produselor și/sau a serviciilor oferite de magazinul online Orchidea Blu, vă rugăm să postați impresiile dvs in formularul de mai jos.

Impresiile vizitatorilor

Comentarii și sugestii
  • Listing comments submission is disabled by adminstrator.

Date contact magazin Orchidea Blu

Magazinul Orchidea Blu este operat de Sc Orchidea Blu Eurotrade srl
Adresa: Timisoara, Lucian Blaga nr 2,
La adresa indicata se afla showroom
Numar telefon: 0770445898Stiri si articole din cosmetice