Draperii

Decora?iuni

Draperiile sunt facute pentru a va oferi intimitate in casa dar si pentru accentuarea stilului dvs decorativ. Trebuie gasit un echilibru intre cerintele practice ale camerei si potrivirea cu decorul incaperii. Camerele necesita atentie individuala in ceea ce priveste alegerea draperiilor.

DraperiiEste posibil sa aveti o camera care necesita intimitate fata de lumea de afara, da in acelasi timp doriti ca pe timpul zilei sa patrunda lumina. Draperiile transparente sau semi-transparente sunt perfecte pentru acest scenariu, intrucat le puteti tine inchise si totusi lumina s apatrunda in casa. Printre cele mai comune alegeri se gasesc matasea si satinul, dar puteti folosi de asemenea  voal, fiind moale si usor.  Acesta este disponibil in mai multe culori, insa va sfatuim sa alegeti culori luminoase si aerisite ca sa permiteti lumina sa patrunda cat mai mult in camera.

Avantajul draperiilor transparente este  faptul ca puteti stratifica  materialul. Puteti achizitiona diferite nuante de material trsnsparent pentru a le suprapune, si sa creati astfel atmosfera pe care o doriti. Puteti combina aceste tipuri de draperii cu alte tipuri de draperii / jaluzele. Puteti avea draperii transparente  inauntru si jaluzele sau obloane care blocheaza total lumina, pe afara. Acest lucru va ofera posibilitatea luminii pe timpul zilei, dar si posibilitatea de a face intuneric si crea intimitate.

Alte camere care pot beneficia de draperii sunt bucataria si baia. Acestea au in permanenta nevoie de lumina, deoarece ferestrele sunt destul de mici, iar draperiile transparente vor permite luminii sa patrunda, dar va va oferi si intimitatea necesara.

Draperiile nu sunt scumpe si sunt disponibile gata facute in magazine dar si online. De asemenea se pot spala la masina, dar urmati cu atentie instructiunile de spalare. Un avantaj in plus il reprezinta faptul ca le puteti pune la locul lor pentru uscat, intrucat se usuca foarte repede.

Pentru mai multe informatii despre Draperii, informatii inrudite sau din domeniul decora?iuni, vă recomandam să vizitați magazinele inscrise in categoria Decora?iuni