Sanavita

Pentru sanatatea ta!


Magazinul online sanavita.ro se ocupa cu distributia produselor naturiste benefice pentru numeroase afectiuni, precum si cosmetice naturale pentru toate tipurile de ten. Produsele disponibile in magazinul nostru sunt considerate suplimente alimentare, in niciun caz medicamente, iar lumea accepta mult mai usor sa se trateze cu ceva sanatos si sa evite astfel medicamentele. Foarte multi medici recomanda folosirea produselor naturiste in tratarea sau prevenire anumitor afectiuni, deoarece au acelasi efect ca si medicamentele si nu afecteaza ficatul sau alte organe ale corpului in timp.Vizitati magazinul: Sanavita

Informații Magazin

Sisteme de plată

Ramburs
Ordin de plata

Sisteme livrare

Magazin / showroom
Colet postal
Companie curierat

Alte informații despre magazinul Sanavita

Principalele categorii de produse comercializate de magazinul Sanavita sunt suplimente nutritive, cosmetice naturale de la marci renumite cum sunt Walmark, Solaray, Vitacare.

Magazin adăugat în categoria: Farmacii
La data: 24 noiembrie 2012
Vizitatori: 0

În ultimele 30 zile, nu au fost remarcate abateri de la codul de bune practici de către magazinul Sanavita.

Prezentul catalog magazine nu are nicio responsabilitate ptr produsele comercializate de Expressive Design prin magazinul Sanavita sau de acuratețea informațiilor furnizate.
Daca sunteți multumit (sau nu) de calitatea produselor și/sau a serviciilor oferite de magazinul online Sanavita, vă rugăm să postați impresiile dvs in formularul de mai jos.

Impresiile vizitatorilor

Comentarii și sugestii
  • Listing comments submission is disabled by adminstrator.

Date contact magazin Sanavita

Magazinul Sanavita este operat de Expressive Design
Adresa: Bucuresti, str. Dobreni nr 1, Sector 6
La adresa indicata se afla Sediu Social
Numar telefon: 0722564280Stiri si articole din farmacii