IncaltaminteDame

Incaltaminte colectia 2013 - la preturi accesibile


Afacere bazata pe o echipa tanara, in plina dezvoltare, incaltamintedame.ro vine sa va ofere produse de inalta calitate, cu 30 de zile garantie, la preturi corecte pentru comertul online din Romania.

Clientii nostri care se intorc pentru alte si alte modele/perechi sunt dovada serviciilor noastre de inalta calitate, si dovada grijii deosebite pe care o avem pentru fiecare client si pentru fiecare comanda in parte.

Vizitati magazinul: IncaltaminteDame

Informații Magazin

Sisteme de plată

Ramburs

Sisteme livrare

Curier propriu
Colet postal

Alte informații despre magazinul IncaltaminteDame

Comenzile pot fi expediate prin posta cu taxe postale 9 lei - ajung in 2-3 zile lucratoare la oficiul postal de care apartineti si trebuie sa mergeti sa le ridicati si platiti acolo sau prin urgent curier cu taxe 25 lei - ajung a doua zi, curierul va suna si vi le aduce unde sunteti, le achitati direct la curier.

Principalele categorii de produse comercializate de magazinul IncaltaminteDame sunt incaltaminte piele, bocanci barbati, pantofi femei, saboti, sandale de la marci renumite cum sunt .

Magazin adăugat în categoria: Încălțăminte
La data: 28 mai 2012
Vizitatori: 0

În ultimele 30 zile, nu au fost remarcate abateri de la codul de bune practici de către magazinul IncaltaminteDame.

Prezentul catalog magazine nu are nicio responsabilitate ptr produsele comercializate de Simion IV Cristian Virgil Intreprindere Individuala prin magazinul IncaltaminteDame sau de acuratețea informațiilor furnizate.
Daca sunteți multumit (sau nu) de calitatea produselor și/sau a serviciilor oferite de magazinul online IncaltaminteDame, vă rugăm să postați impresiile dvs in formularul de mai jos.

Impresiile vizitatorilor

Comentarii și sugestii
  • Listing comments submission is disabled by adminstrator.

Date contact magazin IncaltaminteDame

Magazinul IncaltaminteDame este operat de Simion IV Cristian Virgil Intreprindere Individuala
Adresa: Reghin, Blvd. Libertatii, Mures
La adresa indicata se afla sediul firmei
Numar telefon: 0744434734, 0755666401Stiri si articole din Încălțăminte