Magazin Online Pentagon

Tehnologia pe intelesul si la indemana tuturor


Magazin Online Pentagon - abrazive, scule electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat si tractiune, echipamente de masurare, organe de asamblare, armaturi, scule si accesorii.
Furnizor naţional de materiale abrazive, maşini electrice si pneumatice, dispozitive de ridicat şi tracţiune, echipamente de măsurare, organe de asamblare, armături, scule şi accesorii.

SC Pentagon SRL este o societate cu capital integral privat, înfiinţată în 1991, care promovează şi comercializează produse performante, în calitate de reprezentant şi distribuitor al unor firme cu vechime şi tradiţie pe plan naţional şi internaţional.

Suntem o companie cu gândire în perspectivă, flexibilă, cu o dezvoltare prudentă şi o echipă de specialişti capabilă să ofere în permanenţă soluţii tehnice complete la un raport preţ/ calitate foarte bun.

Având o gamă de produse cu o arie largă de utilizare în toate ramurile industriei şi construcţiilor, am avut posibilitatea să colaborăm cu foarte multe firme din ţară.

Pentru a vă informa în permanenţă asupra evoluţiei şi strategiei societăţii noastre participăm periodic la târguri, expoziţii locale şi naţionale, distribuim cataloage şi pliante, susţinem o campanie de promovare online şi vă sprijinim în mod direct prin intermediul reprezentanţilor zonali.

Vizitati magazinul: Magazin Online Pentagon

Informații Magazin

Sisteme de plată

Numerar la sediu
Ramburs
Ordin de plata

Sisteme livrare

Magazin / showroom
Curier propriu
Colet postal
Companie curierat

Alte informații despre magazinul Magazin Online Pentagon

Principalele categorii de produse comercializate de magazinul Magazin Online Pentagon sunt scule, unelte, echipamente, instrumente de masura de la marci renumite cum sunt Tyrolit, Stabila, Geo-Fennel, Leica, CST-Berger, Bosch, Skil, Hedu, Hitachi, .

Magazin adăugat în categoria: Scule unelte
La data: 16 octombrie 2011
Vizitatori: 0

În ultimele 30 zile, nu au fost remarcate abateri de la codul de bune practici de către magazinul Magazin Online Pentagon.

Prezentul catalog magazine nu are nicio responsabilitate ptr produsele comercializate de SC Pentagon SRL prin magazinul Magazin Online Pentagon sau de acuratețea informațiilor furnizate.
Daca sunteți multumit (sau nu) de calitatea produselor și/sau a serviciilor oferite de magazinul online Magazin Online Pentagon, vă rugăm să postați impresiile dvs in formularul de mai jos.

Impresiile vizitatorilor

Comentarii și sugestii
  • Listing comments submission is disabled by adminstrator.

Date contact magazin Magazin Online Pentagon

Magazinul Magazin Online Pentagon este operat de SC Pentagon SRL
Adresa: Galati, Strada Traian, nr 444, Galati
La adresa indicata se afla Depozitul Central
Numar telefon: 0743108708



Stiri si articole din scule unelte